Banker og pengehåndtering

Sikring af værdier og sikkerhed for medarbejdere er nogen af de vigtigste elementer for bankvirksomheder og øvrige virksomheder i den finansielle sektor. Petersen-Bach har siden slutningen af 70’erne leveret sikringsløsninger til finansielle virksomheder.

Værdier og mennesker

Den særlige risiko en bankvirksomhed har for at blive udsat for røveri og indbrudsforsøg, kræver en særligt fokus på sikring. Både en banks penge og deres medarbejdere skal tænkes ind i sikringsløsningen og især medarbejdere skal opleve at de kan føle sig trygge i hverdagen. Hvis det uheldige indtræffer, at en bank røves, skal de tekniske sikringsløsninger hurtigt og pålideligt registrere og spore hændelsen.

Over 30 års samarbejde med den finansielle sektor

Petersen-Bach A/S kan dokumentere et solidt branchekendskab med over 30 års erfaring som leverandør af sikrings- og sikkerhedsløsninger til banker og finansvirksomheder i Danmark og Tyskland. Vores teknologier der anvendes i denne branche er gennemprøvet og giver en tryghed for virksomhederne og deres ansatte. Vi har igennem vores mangeårige samarbejde leveret mange typer sikringsløsninger inden for adgangskontrol, videoovervågning samt værdisikring.