Antallet af røverier er faldet gennem de seneste år i takt med, at pengeinstitutter, værditransportører og detailhandel har indført ny teknologi til at sikre værdierne. Det viser politiets statistikker, som således dokumenterer den præventive effekt.

Petersen-Bach A/S er Danmarks førende leverandør af systemer og udstyr inden for værdisikring, og vi har 30 års erfaring som rådgiver og leverandør til pengeinstitutter og værditransportører.

Værdisikring fra Petersen-Bach A/S bygger på den nyeste teknologi og er tilpasset den enkelte kundes behov.

Vores udviklingsafdeling designer og udvikler kufferter og bokse til at opbevare og transportere værdier. Vi leverer systemer til at indfarve værdierne, hvis der bliver gjort forsøg på at bryde eller skære kufferter og bokse op.

Petersen-Bach A/S’s sikringssystem for pengeautomater er sikkerhed og brugervenlighed i ét system. Vi har lagt vægt på, at systemet er enkelt og trygt at betjene – selv i stressede situationer.

Vores systemer lever op til skrappe krav om sikkerhedsniveau, driftssikkerhed, brugervenlighed, ergonomi og miljøhensyn. Det er dokumenteret gennem afprøvninger hos uafhængige testcentre og eksperter.

På den måde kan vi skabe sikkerhed for virksomhedens værdier.